Home » Vihreä Kahvi » Vihreä Kahvi

Vihreä Kahvi

Vihreys nimessä ei viittaa kahvin väriin, vaan siihen niin että he on paahtamattomia papuja ja lisäksi he ovatkin luomuviljeltyjä joten silloin mielessä tämä onkin orgaanista. Suositusannos on 1-2 kuppia päivässä. Ne tappoivat nälkääni. Suosi vettä aina kun mahdollista. Vihreä Kahvi vähentää näläntunnetta sekä auttaa syömään vähemmän sekä pienempiä annoksia.
Vihreä kahvi vaikuttaa hyvin markkinoidulta tuotteelta, mikä puolesta puhuminen on helppoa, että tieteellisiä tutkimuksia käytössä ei ole. Muista, jotta lyhyt sekä rankka painonpudotus onkin harvoin pysyvää.

Lingzhiä pidetään perinteisesti uutteena, jonka pystyy helpottaa verensokeriarvojen ja kolesterolin hallinnassa, ja vahvistaa elimistön puolustusjärjestelmää. Koska vihreästä kahvista on olemassa käytössä ainoastaan yksi tutkimus, tämän tutkiminen tarkkaan onkin siis tärkeää. silloin kun glukoosia ei ole riittävästi antamassa energiaa, elimistö rupee muodostaa sitä rasvasta, jolloin rasvakudos palaa sekä laihtuminen alkaa.

Tällöin nautitaan eräs kuppi Laihduttajan Vihreää Kahvia noin 15 minuuttia aikaisemmin aamiaista ja yksi Vihreä Kahvi –kapseli noin 15 minuuttia ennen lounasta. Tuotetta on täysin pakko testata! Suuntasin koneen ääreltä luontaistuotekauppaan sekä tilasin purkillisen vihreä kahvipapuuutekapseleita.

Kenen valmistama on vihreä kahvi

Jos rutiiniisi kuuluu jo nykyisin aamukahvi, korvaat vaan normaalin aamukahvisi Green Coffee:lla. Ne tappavat nälkää, aikaisemmin kuten tämä esiintyy, ja muuttavat rasvaa energiaksi. Kirsin mukaan terveen ihmisen verensokeri ei ensinnäkään heittele sikäli, niin että tätä pitäisi erikseen kapseleilla tasoittaa.

Sen sijasta kahvipavut kuivataan, kunnes kahvipensaan hedelmä kuivuu ja aukeaa. Markkinoilta saa pari erilaista valmistetta, mitkä sisältävät vihreää kahvia. Onneksi tähän onkin nykyisin ratkaisu! Vihreää kahvia ei paahdeta kuin tavallisessa kahvinvalmistuksessa.

Siksi jospa joku haluaa pudottaa kiloja, suositellaan vihreä kahvi -ravintolisää, mikä sisältä vihreän kahvin puhdasta uutetta riittävän paljon, että tämä voi vaikuttaa elimistöön. Vihreän kahvin valmistuksen laadun kannalta on kovin tärkeää, jotta kahvipapuja käsitellään oikein.

Kapselit ovat täysin kasviperäisiä tuotteita, eivätkä kapselin kalvo pidä sisällään liivatetta. Kahvipapuja kuivatetaan auringossa sadonkorjuun päästä muutamia viikkoja kunnes kahvipensaan hedelmä kuivuu sekä aukeaa. Klorogeenihappo lieventää tasaamaan verensokeria sekä hillitsemään napostelun tahdo.

Tutkimus onkin tehty ainoastaan kuudellatoista ihmisellä. Muista juoda tarpeeksi nestettä päivän mittaan (1.5 l). Vihreä kahvi onkin paahtamatonta kahvia.