Home » Takit-netistä » Sopisko tuo takki frendille?

Sopisko tuo takki frendille?

Ponchot pitävät pintansa syksyn viileydessä ja housut ja farkut saatetaan korvata erilaisilla leggareilla, minkä kuosit on villin graafiset. Ykkösjuttu ovatkin uudet, ohuet materiaalit. Mikäli olet vilukissa ja tykkäät kerrospukeutumista, hanki laatikkomainen villakangastakki, jonka alle mahtuu monta villapaitaa. Pelkistetty sekä ohut. Saumoista täytyy löytyä kunnon liimaus.

http://www.takit.fi/ – >Takkeja blogi

Lanka on hieman tweed. Takin alpakanvillakangas on kaksivärinen ja takkia kääntämällä vaihdat myös takin väritystä. Heitin tosiaan haaveet nahkahihaisen takin löytymisestä aivan jo suosiolla mielestäni. Loden on yhä suosittu takkimateriaali toisen muassa Itävallassa, jossa sitä käytetään usein flanellikankaan asemesta. Nahkatakin voi löytää edullisestikin.

Kun takki yltää kiinni ja istuu kovin, se onkin todennäköisti aukinaisena liian suuri. Minä en pidä kuvioista, joiden kontrastit ovatkin suuret (musta-valkoinen). Kirjekuori malli ja kovat muodot on yhä esillä, mutta tottakai löytyy monenlaisia, kokoisia sekä mallisia laukkuja. Sellaiseen kotiin, missä niitä rakastetaan likaisiksi. Muhkeat toppatakit ja nostalgiset tikkitakit kujeilevat ulkoilumuodissa.

Vielä viime perjantaina istuin paljasvarpain tuubitopissa nurmikentällä East Riverin rannalla. Olenkin jo yrittanyt silmailla jotakin tyylikasta, naisellista, vain paksua sekä lamminta toppatakkia… Alaosassa housut ovat pääasemassa. Tuo malli itsessään on myös aivan täydellinen.

Syksyn pimeneviin iltoihin sopivat mitä parhaimmin rohkeat värivalinnat. Siitä lähtien takki on ollu Tukholmassa hitti. Meillä kesän lempparitakit on olleet aivan varmasti Lindexistä löytyneet Baseball-takit. Nahkaa voi kombinoi vaatetukseen pieninä detaljeina esimerkiksi neuleissa tai kiskomalla rohkeasti jalkaan nahkahousut.

Ainakin 60 asteen konepesun sekä lingon. Tämä / http://www.takit.fi / ei vie liian paljon huomiota, ei hautaa alleen vai pomppaa silmille. Kaapista löytyy juuri nyt kahdeksan kyseisen merkin takkia, öljykangastakkien lisäksi suosittelen myös duffeleiden sekä tikkitakkien laatua. Elokuun lämpimät päivät myöntävät vieläkään keveisiin kesävaatteisiin verhoutumisen, mutta hiljalleen tulevan viileämmän vuodeajan muotiuutuudet valloittavat jo kauppojen hyllyjä.

Alle mahtuu sit kovemmille pakkasille fleece. Moni taisteli talvella vilua vastaan viitan alla. Ryhdikästä takkia maustaa militarihenkisyys. Punainen sävy se sopivasti mieleen joulun lämpimän tuntuman. Olen sitä mieltä yhä ja se pätee tässäkin. Likomärkä ulkoilija tirisi omassa liemessään. Virallisesti tämä onkin vihreä, vaan vannon niin että se kameleonttimaisesti muuttuu sen mukaisesti mitä muuta on päällä tai millainen valo onkin.

Sen sävy on ihmeellinen. Eskarilaisen mielestä takki on mukava, jahka silloin ei ole huppua ja melkein ärsyttävyyteen saakka omista vaatteistaan tarkan kuopuksen mielestä takki onkin vain niin sikamagee.