Home » Sähkötupakka » Sähkötupakka

Sähkötupakka

Sähkötupakkaa tulee myös huoltaa yksinkertaisesti se merkitsee nestesäiliön puhdistusta vesihanan alla taikka kuumassa vedessä liottamalla. Sähkötupakan käyttäminen on tehty tupakoitsijalle varsin helpoksi. Sähkötupakan keksi vuonna 2003 kiinalainen Hon Lik, joka perusti keksintönsä ympärille yrityksen sekä alkoi valmistamaan sitä uutta korviketta höyryille.

Sähkötupakka huonoksi keholle

Sähkötupakasta kohistaan nyt huomattavasti, ja syystä. Monet ovatkin päässeet tupakoinnista eroon sähkötupakan kautta. Laite ladataan näppärästi akulla sekä onkin välittömästi käyttövalmis! Sähkötupakka voi monelle tupakoitsijalle olla loistava ratkaisu tupakoinnin lopettamiseen. Kenen ei täytyisi käyttää tuotetta? Alle 18-vuotiaiden, raskaana olevien, nikotiinille herkkien tai suomen jotka eivät polta syöpäkäärylettä.

Ensimmäisen kerran tämä tilalle tuleva sovellus esiteltiin Kiinassa vuonna 2004 tupakoinnin korvaushoitona sekä apuvälineenä tupakoinnin lopettamiseen. Yllä luetellut suosituimmat merkit on normaalisti hyväksi todettuja. Voit käyttää sähkötupakkaa sikäli pitkään kuin akussa riittää virtaa taikka cartomizerissa riittää nestettä.

Toisaalta sähkötupakoiden nestepatruunoissa saattaa olla sellaisia myrkkyjä, joita ei oo merkitty mihinkään tuoteselosteisiin näkyviin. Näiden väitteiden tueksi ei kuitenkaan ole saatavilla tutkimukseen perustuvaa näyttöä.

Nämä ovatkin myös kovin tyylikkäitä vaihtoehtoja. Korostamme niin että sähkötupakka ei nikotiinipitoisia nesteitä käytettäessä poista riippuvuutta ainoastaan vaan korvaa tän vähemmän haitallisella tavalla. Minua hieman hämmentää tää juttu. Akku toimii nimensä mukaisesti sähkötupakan virtalähteenä.  Tämä ei sentään merkitse, että he maistuisivat pahalta.  Sähkötupakka onkin turvallisempi kuten klassinen kessu, silloin se ei pidä sisällään vaarallisia aineita joita rööki sisältää.

Sen sijaan suomalaiset saattavat tilata nikotiinipatruunoita laillisesti ETA-alueelta. Sähkötupakan keskimmäinen osa onkin nimeltään höyrystin joten kansan kielellä höyrystin. Liuoksessa on lisäksi vettä, makuaineita ja nikotiinia jos sikäli tahdot.

Valoa ei kuitenkaan kannata joutuu ehdottomana ostokriteerinä, mutta alentuneen jännitteen voi kevyesti katsoa pienentyneestä höyryn ja maun määrästä.