Home » Sähkötupakkaa » Sähkötupakka sekä valvira, totuus kielloista

Sähkötupakka sekä valvira, totuus kielloista

Tupakointi onkin eräs suurimmista terveysriskeistä kotimaassa. Kuitenkin nikotiinipitoiset liuokset aiheuttavat riippuvuutta ja suosittelemme heitä vaan vaihtoehtona perinteiselle tupakoinnille sekä mahdollisena apukeinona tupakoinnin lopettamiselle. Sähkötupakka-aloituspakkaus joten englanniksi “Starter kit” pitää sisällään kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi vapottelun.

Sähkötupakan nesteiden koostumus vaihtelee, vaan normisti nestemmäinen aine koostuvat suurelta osin propyleeniglykolista tai glyseriinistä, mitä on jatkettu vedellä sekä monenlaisilla makuaineilla. Toisin kuten tavallinen kessu, sähkötupakka ei sisällä useita tuhansia hyvinvoinnille erittäin haitallisia aineita.

Nesteisiin lisätään kaikenlaisia mausteita sekä eräs niistä onkin savukkeiden aromi. Näitä kierteitä on valitettavasti muitakin, mutta 510 on huomattavasti yleisin. Suurin osa tutkijoista onkin sitä mieltä että kummastakaan ei juurikaan haittaa ihmiselle ole. lisääntyneen dopamiinituotannon tuoma mielihyvän tunne, piristyminen, oppimiskyvyn parantuminen, kivun lievitys, sekä ehkäpä Alzheimerin ja Parkinsonin tautien ennaltaehkäisy sekä oireiden helpotus.

Onko sähkötupakka turvallinen?

Hengityskaasussa onkin kasvaimia aiheuttavia notrisamiineja ja myrkyllistä dietyleeniglykolia. Niissä onkin terveydellisesti haitallisia ainesosia mutta vähemmän kuten tavallisissa savukkeissa. Mitä suurempi onkin akun koko, tätä pitempään patteri yleensä kestää.

Kaikki eivät ees tiedä, että jonkinlainen laite kuten sähkötupakka on olemassa. Minulla oli tupakoinnin lopettamisaikomus ollut jo varsin voimakas, mutta miten saada vähemmän motivoituneet switchaamaan kokonaan? No tietenkin tarjoamalla vähintään yhtä hyvä vai parempi tupakointikokemus höyrystämällä. Sähkötupakan käyttö näköisversioi kovin pitkälle oikean savukkeiden käyttöä. Joissakin sähkötupakoissa on lisää osia, vain kokoaminen on kuitenkin iisiä.

Sähkötupakka tuskin on näin negatiivinen
Tämä prosenttimäärä kuumentaa sähkötupakan patruunassa olevaa täyttönestettä sekä muuntaa tämän lopulta höyryksi.