Home » Sähkötupakka » Sähkötupakka on kuten savuke

Sähkötupakka on kuten savuke

Sähkötupakka on kuten savuke, mutta tupakoituasi et karista siitä tuhkaa ja tumppaa tätä tuhkakuppiin, vain laitat tän laukkuun tai povitaskuun. Ja se onkin käyttövalmis samantien jahka haluat taas ottaa sauhut! Lyhyesti kerrottuna jokainen sähkötupakkatuotteet (tupakat, sikarit, piiput) koostuu 3 osasta, akusta, atomisaattorista ja nikotiinipatruunasta.

Tupakkaa polttaessa atomisaattorin jälkeen imaistaan sekä lämmityselementti lämmittää sisään imettävän vailla kyllin kuumaksi haihduttaakseen nikotiininestettä höyryksi. Jokainen omaksuu mieleisensä savumäärän ja myöskin tämän, miten paljon kessu potkaisee kurkussa. Kaikki tämä on säädeltävissä itse savukkeiden sekä nesteen myös polttamistekniikalla.

Sähkötupakan säännöllinen ylläpitohuolto pidentää röökin elinikää merkittävästi sekä savuttelu pysyy yhtä mukavana koko ajan jahka laite toimii niin kuin pitääkin. Varsinaisia huoltokohteita ei sähköröökissä monia ole, sekä tämä ainut oikeesti tärkeä huollettava ja vikaherkkä määrä onkin lämmityselementti. Tässäpä siis pieni tietoisku atomisaattorin puhdistamisesta.

Puhdistusmetodeja onkin useita, ja jokainen löytää varmemmin mieleisensä ja tehokkaimmaksi katsomansa. Esittelemme tässä siis parin eniten käytetyn puhdistustavan. Ylipäätänsä puhdistamisen tarvetta pyritään vähentää jo aivan maalaisjärkeä käyttämällä. Jos e-tupakka vuotaa jostain syystä liuosta säiliöstä vai patruunasta, tulisi atomisaattori purkaa muusta röökistä mahdollisimman kohta sekä tehdä vähintäänkin ensiapupuhdistus.