Home » Uncategorized » Keneltä ostaa sähkötupakka?

Keneltä ostaa sähkötupakka?

Uskoisin, että tämä liittyy siihen, niin että monet sähkötupakka-alan yrityksistä ovat pieniä toimijoita verrattuna esim. nikotiinikorvaushoitotuotteita markkinoiviin suuriin lääkeyrityksiin. ( www.sähkötupakka.eu/nikotiiniton-sahkotupakka) . Sähkötupakka on toisin sanoen terveellisempi vaihtoehto tämän käyttäjälle sekä hänen läheisilleen.

( sähkötupakka.eu/nikotiiniton-sahkotupakk)
Sähkötupakan liuosten koostumus vaihtelee, mutta enimmäkseen nestemmäinen aine koostuvat enimmäkseen propyleeniglykolista vai glyseriinistä, jota on jatkettu vedellä sekä monenlaisilla makuaineilla. Sähkötupakka ei aiheuta muita myrkkyjä kuin nikotiinin. Kyseessä oli kuitenkin erään tyyppinen akku: 2 sarjakytkettyä akkua metallikuoressa. Suuri prosenttimäärä tilaa vaikka myöskin nikotiinia sisällään pitäviä sähkötupakan nesteitä ulkomailta myöskin ETA-alueen ulkopuolelta sekä tällainen kansalaistottelemattomuus on ainoastaan hyvä asia: sähkötupakka ja nikotiinia sisältävät nestepatruunat ovat auttaneet monia pääsemään eroon hengenvaarallisesta tupakoinnista, täten perusteet rajoituksille ovat järjenvastaisia.

Ilkkuu vaan, jotta myymisen ehkäpä salliva EU-direktiivi valmistuu aikaisintaan kahden vuoden kuluttua, sekä sanoo sähkötupakan, kannabiksen sekä tupakan kuuluvan vastaavaan haitalliseen elämäntapaan. Mikäli kerran tupakointi maksaa valtiolle elikkä meille veronmaksajille vuosittain yli miljardin, niin miksi sähkötupakka voi suoran tuomion? Sähkötupakkaan : xn--shktupakka-q5a2t.eu/nikotiiniton-sahkotupakka : ei oo kukaan ikinä kuollut sekä sähkötupakan läpi moni henkilö on pystynyt lopettamaan savukkeiden polton kerralla ja pysyvästi.

Nikotiinipitoinen sähkötupakka

Tämän väittämän tueksi ei sentään tällä hetkellä ole olemassa tieteellistä, systemaattiseen tutkimukseen perustuvaa näyttöä. Sähkötupakka nimensä mukaan toimii sähköllä täten tupakassa onkin patteri. Sähkötupakan säännöllinen ylläpitohuolto pidentää savukkeiden elinikää paljon sekä savuttelu pysyy yhtä mukavana koko ajan kun laite toimii niin kuin pitääkin.

Nikotiiniton sähkötupakka

Ainoa syy miksi sähkötupakan käyttö pystyy herättää ihmetystä paikoissa, missä tupakointi on normisti kiellettyä, on se jotta suurin prosenttimäärä röökaajista ei nykyään sähkötupakan eduista tiedä. Mikäli toisin sanoen tarvitset apua laitteen valinnassa sikäli kysy vinkkejä foorumin puolelta. Syy sille, miksi onkin näin sähkötupakka on niin tehokas lopettamisen väline, onkin olemassaolevan tiedon mukaan tämä: Sähkötupakka mieltää savuketta, tuntuu kurkussa jopa samalta kuten kessu sekä mahdollistaa nikotiinin käytön.

Akusta löytyy LED-valo, joka indikoi akun tyhjenemisestä sekä latauksesta, sähkötupakan käynnistymisestä sekä mahdollisesta ylikuumenemisesta. Itseäni se markkinointikielto ei henkilökohtaisella tasolla haittaa, tilaan kyllä sähkötupakkani muualta, siinä käytän nikotiinipatruunoita, vain ihan periaatteesta harmittaa se Suomen politiikka.