Home » Posts tagged 'Hypoxi-menetelmä'

Tag Archives: Hypoxi-menetelmä

Mikä hypoxi on?

Ei syö 2-4 tuntiin aikaisemmin HYPOXIa. Nykyään näillä rasvoilla ei tarvetta kuurille luonnollisesti ole, mutta kuin hoidossakin totesin, niin että jos joskus kilpailuita vakavissani harkitsisin, se saattaisi olla toimiva vaihtoehto nimenomaan ongelma-alueen rasvojen poltolle.

Mikä ( hypoximeilahti.fi/) Hypoxi http://www.hypoximeilahti.fi on?

Arkena meni syömisten osalta reippaan, vaan viikonloppuna jopa ylitin energiantarpeeni. Lyhyin suositeltava HYPOXI- terapia tapahtuu kuukauden jaksossa, mihin kuuluu 12 käyntikertaa. Minimaalinen paineentunne ilmanpaineen lisääntyessä taikka vähentyessä kertoi, niin että jotakin poikkeavaa tapahtui. L250 sekä S120- harjoitteluun tulee pukeutua LÖYSIIN verryttelyhousuihin sekä esim. t-paitaan.

Auttaako Hypoxi treeniin

Nyt kenties osaan kuvitella, miltä perunasta vaikuttaa kiehua kattilassa 😉 Sellainen kuplinta kävi kun mutta vakuumissa makoilin ja puvussa olevat kuplat kupluttelivat vaihtelevan ylä- ja alapaineen vaikutuksesta. Sen avustuksella ongelmakohtien ympärysmitta pienenee kolme kertaa enemmän verrattuna perinteisen liikunnan avustuksella saavutettaviin tuloksiin.

Miusta tässäpä Hypoxissa menee asia vähän nurinkurisesti: eikös ensin täytyisi polkea sekä vielä sen jälkeen kuluttua ottamaan pienet päikkärit tähän ihopukuun?! Ainakin miun logiikan mukaisesti näin 😉 Valitsin tänään poljettavakseni pystypyörän, joka ei ollutkaan yhtään sikäli rankkaa kuin olin ajatellut! Parin viime minuutin kuluessa nousi vähän hiki pintaan, mutta täysin olemattoman vähän. Tässä maattiin vartti, ihanan tuntuista.

Näkyviä, mitattavia, tuloksia saa yleisesti noin neljässä viikossa. Olen vyötäröstä alaspäin kapselimaisen laitteen pidä sisällään. Miehillä rasvanpoltto kohdistuu HYPOXIn kautta näin 80% vyötärönseudulle sekä kylkiin.

Miten hypoxi jeesaa?

Yleensä suosittelemme 4-8 viikon jaksoa. Ilokseni huomaan, että pyörää poljetaan sikäli matalalla sykkeellä, että ei siinä tule ees hiki.