Home » Posts tagged 'e-savuke'

Tag Archives: e-savuke

Sähkötupakka haasteet

Sähkötupakka myynti Suomessa onkin tehty vähän haastavaksi, mutta tän ostaminen sujuu kuitenkin kevyesti, siinä se onkin päivänselvä tilata ulkomailta. Kouluissa onkin ollut joitain pieniä ongelmia kun taskuun mahtuvat videopelit sekä sittemmin kännyköiden pelit yleistyivät, vaan niistäkin selvittiin ihan ilman myyntikieltoja sekä melkein vailla ikärajoja. Tuominen tuntuu tyypilliseltä kaiken kieltäjältä, jolle kieltäminen itsessään on jo riittävä päämäärä.

Yhtään asia-argumenttia kiellon puolesta henkilö ei esitä. Tosin sähkötupakka voi ostaa nikotiinilla höystettynä, jolloin se tietenkin addiktoi mutta missä tupakkakin. Monet ovatkin päässeet tupakoinnista eroon sähkötupakan avulla. Kokemukset myös toteavat että monet kessuttelijoista eivät enää vaihtaisi takaisin tupakkaan testattuaan sähkötupakkaa.

Sähkötupakka on laite joka imitoi kessua ja mikä tuella saat pitää kaikki röökaamisen plussa puolet mutta päästä irti jopa jokaisesta tupakoitsemisen aiheuttamista terveydellisistä riskeistä. Sähkötupakka muistuttaa muotoilultaan paljolti kessua, ja tän käyttäminen tuntuu sähkötupakasta riippuen savukkeiden, piipun taikka sikarin polttolta, vain tämä ei aiheuta vastaavia terveysriskejä kuin perinteiset Tupakka.